Op zoek naar online media bureau?

online media bureau
Maak van uw website het speerpunt van uw marketing online.
iPower nv staat u en uw bedrijf graag bij met advies en ondersteuning op het gebied van interactieve marketing. Hebt u specifieke vragen over marketing en reclame online? Neem vrijblijvend contact op met iPower nv voor meer informatie: infoNL@ipower.eu of 03 641 66 80. Denk verder dan uw website alleen. Marketing via het internet is tegenwoordig niet langer beperkt tot uw website alleen. Uw digitale communicatie via mailings en nieuwsbrieven hoort er ook bij. Dankzij het CMS content management system van iPower, waarmee u uw website beheert, makent die gerichte digitale communicaties deel uit van uw website zelf, waardoor het mogelijk is om daarover onderzoek te doen en statistieken op te stellen. Hebt u al een website met een ander CMS? Geen nood, dankzij de stand-alone versie van de marketingtoepassingen zijn de uitgebreide marketingtools ook voor u beschikbaar. De nieuwste ontwikkelingen op het internet bieden u extra mogelijkheden voor digitale marketing.: Sociale media: bereik niet alleen uw vrienden of volgers maar ook hun vrienden of followers.' '' Viral marketing: iedereen kent de voorbeelden van reclamevideos die extra aandacht kregen via het internet en op die manier een eigen leven gingen leiden.
Reclame op het web bestaat in alle vormen en maten, natuurlijk.
Maar welke online marketing strategie past het beste bij jouw bedrijf, en welke soorten internetmarketing kunnen bureaus aanbieden? Om je zichtbaarheid op het web te verhogen, zijn er door de boot genomen 3 strategieƫn. Bureaus kunnen inzetten op je sociale media, ze kunnen proberen je zichtbaarheid te verhogen door het plaatsen van gerichte advertenties, of ze gaan met SEO aan de slag. Voor kleinere bedrijven is een campagne op sociale media vaak minder interessant. Deze campagnes zijn vooral sterk als je het contact met je klantenbasis wil behouden, maar het heeft geen, of toch zeker niet veel zin om iedere dag veel moeite in je social media accounts te steken als je 5 of 6 volgers hebt. Bedrijven als Coca-Cola bereiken veel klanten op social media, maar dat kunnen ze omdat veel mensen hen al volgen. Een tweede strategie die een online marketing bureau kan toepassen is reclame. Reclame op het web bestaat in alle vormen en maten, natuurlijk. We denken hierbij aan de banner ads en pop-ups die overal websites vervuilen, maar ook aan gerichte reclame op Facebook, of de gekochte plaatsjes bij Google.
Communicatiebureau Contactpunt Gent Webdesign, Online marketing, Social Media, SEO.
Activeer javascript om deze pagina te bekijken. Digitaal bureau Contactpunt ondersteunt uw bedrijf van A tot Z. Wie we zijn. Wat we doen. Selecteer een pagina. Wie we zijn. Wat we doen. Communicatiebureau Contactpunt ondersteunt bedrijven. met hun online strategie. Scoort uw concurrentie beter in Google? Wij werken een SEO strategie uit. Bereik meer mensen dan ooit tevoren met. uw eigen social mediacampagne. Verhoog uw bedrijfsomzet met. een online strategie die werkt. Wij creƫren content. in naam van onze klanten. Office website en online strategie. Webshop Remotec Signalisatie. Visitekaart B&B Casa Frisari. Trailer theatervoorstelling Wim Claeys. Website De Rechtvaardige Rechters. Website met webshop voor OSPA Zwembaden. Lancering website Saint-Gobain Weber Belgium. Huisstijl City Relax. Content marketing voor Tuincentrum Van Eeckhaut. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en trends in de wereld van het web. Bekijk onze blog. Maakt jouw bedrijf al gebruik van WhatsApp? 30 juni 2016. WhatsApp is booming. In 2016 heeft de mobiele berichtendienst zelfs de grens 1 miljard gebruikers. Personaliseer je website met liquid content.

Contacteer ons